Ingyenes tanácsadás emailben

Belépés

Mentálhigiénés Filmklub

A Mentálhigiénés Program több éve olyan egyedülálló filmklubot szervez, melynek célja a mentálhigiénés szemléletmód terjesztése és megismertetése a jövő értelmiségével. A filmek olyan dilemmákra mutatnak rá, amelyek társadalmi kirekesztettséggel, a drogproblémával, a párkapcsolati konfliktusokkal, az idegengyűlölet és a másság elfogadásának vagy éppen a modernkor technikai vívmányaiból eredő konfliktusok megjelenésével foglalkoznak.
A vetítés után kötetlen és tartalmas beszélgetésre kerül sor a hallgatóság és a meghívott vendégek között, a film által megjelenített problémákkal kapcsolatban. A vetítések helyszíne a Debreceni Egyetem Főépületének Auditórium Maximuma.

 

CsatolmányMéret
filmklub_2013_14_1_felev_osszes.jpg91.38 KB
film_osszes_2016_2017_1_felev.jpg67.47 KB

Filmklub

KÉRDEZD MEG ÖNMAGAD!

Szorongás kérdőív (Spielberger)

Néhány olyan megállapítást olvashat az alábbiakban, amelyekkel az emberek önmagukat szokták jellemezni. Figyelmesen olvassa el valamennyit és karikázza be a megfelelő számot attól függően, hogy ebben a pillanatban éppen most, hogyan érzi magát!

 

ALKOHOL TESZT

A WHO kérdőíve egy olyan nemzetközileg kipróbált módszer, amelynek kitöltése csupán 5 percet vesz igénybe, és az eddigi használat során rendkívül megbízhatónak bizonyult.
Jelöld be azt a választ, amelyről úgy gondolod, hogy legjobban jellemző RÁD.

 

Rövid kérdőív a stresszről

Teszt kitöltése

 

Milyen a hangulatod?

Kérjük, jelöld meg a következő öt állítás esetén azt a választ, mely leginkább kifejezi azt,  ahogyan érezted Magad az elmúlt két hét során!

 

Kérdőív az Internetfüggőségről

Problémás Internethasználat Kérdőív (PIH-K)

Az alábbiakban az internet-használatoddal kapcsolatos állításokat olvashatsz.
Kérjük, jelezd az 1-től 5-ig terjedő skálán, hogy az egyes állítások mennyire jellemzőek rád!

 

 

Rólunk mondták

„Magánéleti, munkahelyi válságban vagyok, és nem tudok belőle kikeveredni…”

„…kapcsolatteremtési nehézségek, magányosság érzése, kedvetlenség, beilleszkedési gondok…mit is takar ez a szolgálat? pszichológiai segítséget a betévedő fiataloknak? Vagy csak csoportos beszélgetéseket?...”

Hírlevél

Hírlevél