Ingyenes tanácsadás emailben

Belépés

Esélyegyenlőségi Nap 2016.05.05.

Kedves Érdeklődők!

A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja és a Lelkierő Egyesület hagyományosan, immár VII. alkalommal, ebben a szemeszterben is megrendezi az Esélyegyenlőségi Napot 2016. május 5-én (csütörtökön) 10:00 és 13:00 óra között a Debreceni Egyetem Főépületében, a III. emeleti Kerengő részben (Debrecen, Egyetem tér 1.).

Ezen a napon a játékosságé a főszerep. A program érzékenyíti a résztvevőket a fogyatékossággal élő embertársaik mindennapi problémái iránt és hangsúlyozza az esélyegyenlőség fontosságát. Az esélyegyenlőség jegyében kérjük, hogy törekedjenek a minél színesebb csoportalkotásra.

A játékos vetélkedő során saját tapasztalatot, benyomást szerezhetnek a speciális szükségletű embertársaik mindennapjairól.

3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik 10 állomáson, különböző ügyességi feladatokon vesznek részt, 60-90 perc alatt, amit 13 óráig kell teljesíteniük. A csapatverseny értékes ajándékokért folyik.

Várjuk minden érdeklődő jelentkezését 2016. május 4-én (szerdán) 12 óráig!

Az Esélyegyenlőségi Nap jelentkezési felülete:

portal.unideb.hu/eenap

 

A DEMEK munkatársai

KÉRDEZD MEG ÖNMAGAD!

Szorongás kérdőív (Spielberger)

Néhány olyan megállapítást olvashat az alábbiakban, amelyekkel az emberek önmagukat szokták jellemezni. Figyelmesen olvassa el valamennyit és karikázza be a megfelelő számot attól függően, hogy ebben a pillanatban éppen most, hogyan érzi magát!

 

ALKOHOL TESZT

A WHO kérdőíve egy olyan nemzetközileg kipróbált módszer, amelynek kitöltése csupán 5 percet vesz igénybe, és az eddigi használat során rendkívül megbízhatónak bizonyult.
Jelöld be azt a választ, amelyről úgy gondolod, hogy legjobban jellemző RÁD.

 

Rövid kérdőív a stresszről

Teszt kitöltése

 

Milyen a hangulatod?

Kérjük, jelöld meg a következő öt állítás esetén azt a választ, mely leginkább kifejezi azt,  ahogyan érezted Magad az elmúlt két hét során!

 

Kérdőív az Internetfüggőségről

Problémás Internethasználat Kérdőív (PIH-K)

Az alábbiakban az internet-használatoddal kapcsolatos állításokat olvashatsz.
Kérjük, jelezd az 1-től 5-ig terjedő skálán, hogy az egyes állítások mennyire jellemzőek rád!

 

 

Rólunk mondták

„Magánéleti, munkahelyi válságban vagyok, és nem tudok belőle kikeveredni…”

„…kapcsolatteremtési nehézségek, magányosság érzése, kedvetlenség, beilleszkedési gondok…mit is takar ez a szolgálat? pszichológiai segítséget a betévedő fiataloknak? Vagy csak csoportos beszélgetéseket?...”

Hírlevél

Hírlevél