Ingyenes tanácsadás emailben

Belépés

Mikulás Nap

Kedves Dolgozók, Kollégák, Szülők!

A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja a Lelkierő Egyesülettel közösen rendezi meg a Családbarát Pályázat keretein belül a Mikulás Napot az egyetemi dolgozók gyermekei részére a Debreceni Egyetemen.
Várjuk közösen a Mikulást 2015.december 6-án (vasárnap) 16 órakor a Debreceni Egyetem Főépületének Aulájában!
A Mikulás Napra azokat a dolgozókat és 2-10 év közötti gyermekeiket várjuk, akik előzetesen regisztrálnak az alábbi felületre.
A rendezvényen hivatalos fotós fogja készíteni a gyermekekről a fényképeket, ezért önálló fotózásra nincs lehetőség. A képeket később meg lehet tekinteni.
A Mikulás Napon a pályázat keretein belül 400 csomag kiosztására van lehetőség, ezért a jelentkezés sorrendben történik, illetve a keret elérésekor lezárásra kerül.
A csomagok regisztrált név szerint kerülnek kiosztásra a gyermekek részére, ezért fontos, hogy a gyermekeket név és kor szerint pontosan regisztrálják a felületen.

További információ: Darabosné Bíró Virág kolléganőnél: 70/316-5426 telefonszámon!

Jelentkezni az alábbi linken lehet:
portal.unideb.hu/hu/mikulasnap

KÉRDEZD MEG ÖNMAGAD!

Szorongás kérdőív (Spielberger)

Néhány olyan megállapítást olvashat az alábbiakban, amelyekkel az emberek önmagukat szokták jellemezni. Figyelmesen olvassa el valamennyit és karikázza be a megfelelő számot attól függően, hogy ebben a pillanatban éppen most, hogyan érzi magát!

 

ALKOHOL TESZT

A WHO kérdőíve egy olyan nemzetközileg kipróbált módszer, amelynek kitöltése csupán 5 percet vesz igénybe, és az eddigi használat során rendkívül megbízhatónak bizonyult.
Jelöld be azt a választ, amelyről úgy gondolod, hogy legjobban jellemző RÁD.

 

Rövid kérdőív a stresszről

Teszt kitöltése

 

Milyen a hangulatod?

Kérjük, jelöld meg a következő öt állítás esetén azt a választ, mely leginkább kifejezi azt,  ahogyan érezted Magad az elmúlt két hét során!

 

Kérdőív az Internetfüggőségről

Problémás Internethasználat Kérdőív (PIH-K)

Az alábbiakban az internet-használatoddal kapcsolatos állításokat olvashatsz.
Kérjük, jelezd az 1-től 5-ig terjedő skálán, hogy az egyes állítások mennyire jellemzőek rád!

 

 

Rólunk mondták

„Magánéleti, munkahelyi válságban vagyok, és nem tudok belőle kikeveredni…”

„…kapcsolatteremtési nehézségek, magányosság érzése, kedvetlenség, beilleszkedési gondok…mit is takar ez a szolgálat? pszichológiai segítséget a betévedő fiataloknak? Vagy csak csoportos beszélgetéseket?...”

Hírlevél

Hírlevél