Ingyenes tanácsadás emailben

Belépés

Esélyegyenlőségi Nap 2015.12.03

Kedves Érdeklődők!

A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja és a Lelkierő Egyesület hagyományosan, immár hetedik alkalommal, ebben a szemeszterben is megrendezi a Debreceni Egyetemen azEsélyegyenlőségi Napot 2015. december 3-án (csütörtökön) 10:00 és 13:00 óra között a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar Főépületében (Hajdúböszörmény, Désány István utca 1-9.).

Ezen a napon a játékosságé a főszerep. A program érzékenyíti a résztvevőket a fogyatékossággal élő embertársaik mindennapi problémái iránt és hangsúlyozza az esélyegyenlőség fontosságát. Az esélyegyenlőség jegyében kérjük, hogy törekedjenek a minél színesebb csoportalkotásra.

A játékos vetélkedő során saját tapasztalatot, benyomást szerezhetnek a speciális szükségletű embertársaik mindennapjairól.

5 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik 10 állomáson keresztül, különböző ügyességi feladatokon vesznek részt, 60-90 perc alatt, amit 13 óráig kell teljesíteniük. A csapatverseny értékes ajándékokért folyik.

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését 2015. december 2-án (szerdán) 12 óráig!

Jelentkezés az alábbi linkre kattitva: 

http://portal.unideb.hu/hu/webform/es%C3%A9lyegyenl%C5%91s%C3%A9gi-nap

KÉRDEZD MEG ÖNMAGAD!

Szorongás kérdőív (Spielberger)

Néhány olyan megállapítást olvashat az alábbiakban, amelyekkel az emberek önmagukat szokták jellemezni. Figyelmesen olvassa el valamennyit és karikázza be a megfelelő számot attól függően, hogy ebben a pillanatban éppen most, hogyan érzi magát!

 

ALKOHOL TESZT

A WHO kérdőíve egy olyan nemzetközileg kipróbált módszer, amelynek kitöltése csupán 5 percet vesz igénybe, és az eddigi használat során rendkívül megbízhatónak bizonyult.
Jelöld be azt a választ, amelyről úgy gondolod, hogy legjobban jellemző RÁD.

 

Rövid kérdőív a stresszről

Teszt kitöltése

 

Milyen a hangulatod?

Kérjük, jelöld meg a következő öt állítás esetén azt a választ, mely leginkább kifejezi azt,  ahogyan érezted Magad az elmúlt két hét során!

 

Kérdőív az Internetfüggőségről

Problémás Internethasználat Kérdőív (PIH-K)

Az alábbiakban az internet-használatoddal kapcsolatos állításokat olvashatsz.
Kérjük, jelezd az 1-től 5-ig terjedő skálán, hogy az egyes állítások mennyire jellemzőek rád!

 

 

Rólunk mondták

„Magánéleti, munkahelyi válságban vagyok, és nem tudok belőle kikeveredni…”

„…kapcsolatteremtési nehézségek, magányosság érzése, kedvetlenség, beilleszkedési gondok…mit is takar ez a szolgálat? pszichológiai segítséget a betévedő fiataloknak? Vagy csak csoportos beszélgetéseket?...”

Hírlevél

Hírlevél