Ingyenes tanácsadás emailben

Belépés

Hüse - Szabó Edit

Bemutatkozas: 

 

 

 

Bemutatkozás

Hüse-Szabó Edit vagyok, pszichológus.

Segíteni szeretnék mindenkinek, aki hozzánk fordul, mert úgy érzi, itt, velünk együtt találja majd meg a válaszokat a kérdéseire. Hiszem és tudom, hogy együttes erővel könnyebben tudjuk elérni mindazt, ami kétséges egy ember számára. Előfordul, hogy egyedül érezzük magunkat, vagy nem tudjuk biztosan, hogy a helyes úton járunk-e. Ilyenkor kell egy megerősítés, egy segítő, akinek feltehetjük kérdéseinket, elmondhatjuk véleményünket.

Munkámat kortárs segítőként kezdtem a Központnál, azonban lehetőségem adódott pszichológusként is bekapcsolódni a munkába, így még inkább tudok segíteni.

Nagyon örülök, hogy egy ilyen csapat része lehetek, ahol segíthetek másoknak, és ezáltal mások is segítenek nekem. 

CsatolmányMéret
edit_web.jpg48.49 KB

KÉRDEZD MEG ÖNMAGAD!

Szorongás kérdőív (Spielberger)

Néhány olyan megállapítást olvashat az alábbiakban, amelyekkel az emberek önmagukat szokták jellemezni. Figyelmesen olvassa el valamennyit és karikázza be a megfelelő számot attól függően, hogy ebben a pillanatban éppen most, hogyan érzi magát!

 

ALKOHOL TESZT

A WHO kérdőíve egy olyan nemzetközileg kipróbált módszer, amelynek kitöltése csupán 5 percet vesz igénybe, és az eddigi használat során rendkívül megbízhatónak bizonyult.
Jelöld be azt a választ, amelyről úgy gondolod, hogy legjobban jellemző RÁD.

 

Rövid kérdőív a stresszről

Teszt kitöltése

 

Milyen a hangulatod?

Kérjük, jelöld meg a következő öt állítás esetén azt a választ, mely leginkább kifejezi azt,  ahogyan érezted Magad az elmúlt két hét során!

 

Kérdőív az Internetfüggőségről

Problémás Internethasználat Kérdőív (PIH-K)

Az alábbiakban az internet-használatoddal kapcsolatos állításokat olvashatsz.
Kérjük, jelezd az 1-től 5-ig terjedő skálán, hogy az egyes állítások mennyire jellemzőek rád!

 

 

Rólunk mondták

„Magánéleti, munkahelyi válságban vagyok, és nem tudok belőle kikeveredni…”

„…kapcsolatteremtési nehézségek, magányosság érzése, kedvetlenség, beilleszkedési gondok…mit is takar ez a szolgálat? pszichológiai segítséget a betévedő fiataloknak? Vagy csak csoportos beszélgetéseket?...”

Hírlevél

Hírlevél