Ingyenes tanácsadás emailben

Belépés

Juhász Béla Szilárd

Bemutatkozas: 

 

 

 

Juhász Béla Szilárd vagyok, segítő.

Egészségfejlesztő mentálhigiénikusként, valamint addiktológiai konzultánsként segítem a program megvalósulását. Elhelyezkedési döntésemet erősen motiválta a fiatalok problémáival való foglalkozás.

Sokrétű terhelés ér minket, miközben olykor magunk is elbizonytalanodunk saját képességeinkben. Sok mindent nem tudunk befolyásolni. Korlátozottak a beavatkozási lehetőségeink. De hiszem, hogy én is és munkatársaim is tudunk azért tenni, hogy minél több társunk megtalálja önmagát és szükség esetén szakembertől kapjon segítséget. Nem mondom azt, hogy ne tedd ezt, ne tedd azt; és nem fogok ferde szemmel nézni rád, ha kiderül rólad egy s más. Rajtam is múlik. Rajtad is múlik, hogy segítsünk egymáson.

CsatolmányMéret
bela.jpg38.87 KB

KÉRDEZD MEG ÖNMAGAD!

Szorongás kérdőív (Spielberger)

Néhány olyan megállapítást olvashat az alábbiakban, amelyekkel az emberek önmagukat szokták jellemezni. Figyelmesen olvassa el valamennyit és karikázza be a megfelelő számot attól függően, hogy ebben a pillanatban éppen most, hogyan érzi magát!

 

ALKOHOL TESZT

A WHO kérdőíve egy olyan nemzetközileg kipróbált módszer, amelynek kitöltése csupán 5 percet vesz igénybe, és az eddigi használat során rendkívül megbízhatónak bizonyult.
Jelöld be azt a választ, amelyről úgy gondolod, hogy legjobban jellemző RÁD.

 

Rövid kérdőív a stresszről

Teszt kitöltése

 

Milyen a hangulatod?

Kérjük, jelöld meg a következő öt állítás esetén azt a választ, mely leginkább kifejezi azt,  ahogyan érezted Magad az elmúlt két hét során!

 

Kérdőív az Internetfüggőségről

Problémás Internethasználat Kérdőív (PIH-K)

Az alábbiakban az internet-használatoddal kapcsolatos állításokat olvashatsz.
Kérjük, jelezd az 1-től 5-ig terjedő skálán, hogy az egyes állítások mennyire jellemzőek rád!

 

 

Rólunk mondták

„Magánéleti, munkahelyi válságban vagyok, és nem tudok belőle kikeveredni…”

„…kapcsolatteremtési nehézségek, magányosság érzése, kedvetlenség, beilleszkedési gondok…mit is takar ez a szolgálat? pszichológiai segítséget a betévedő fiataloknak? Vagy csak csoportos beszélgetéseket?...”

Hírlevél

Hírlevél