Ingyenes tanácsadás emailben

Belépés

Debreceni Egyetem Állás- és Szakmai Gyakorlati Helyek Börze: 2011. május 4.

Debreceni Egyetem Állás- és Szakmai Gyakorlati Helyek Börze
2011. május 4.

Időpont: 2011. május 4. -szerda
Helyszín: Debreceni Egyetem Főépület- Díszudvar
„Gyakorlati megvalósítás - Egyre több állás és gyakornoki hely a májusi állásbörzén”
Május 4-én ismét állásbörzének ad otthon az egyetem főépülete. Nem csak a kiállítók, de a lefedett szakterületekben is emelkedést tapasztalhatunk majd a korábbi évekhez képest, így az eddigieknél sokkal több hallgató találhat a végzettségéhez illeszkedő állás- vagy gyakorlati lehetőséget.
Mire számíthatunk?
több mint 50 kiállító, 300 munkalehetőség
szakmai gyakorlati helyek
céges gyakornoki programok
hazai és külföldi ösztöndíj lehetőségek
diákmunka lehetőségek itthon és külföldön egyaránt
cégprezentációk, vállalati előadások
karrier tanácsadás
próba állásinterjúk akár idegen nyelven is (regisztrációhoz kötött)
grafológiai tanácsadás
ingyenes nyelvi szintfelmérés
önéletrajz írási tanácsadás
személyiség elemzés regisztrációhoz kötött)
kapcsolatépítési lehetőség
A regisztrációhoz kötött programokra jelentkezéseteket az alábbi címre küldjétek: unideballasborze@gmail.com
A rendezvényen a kiállító cégek állásajánlatai mellett a látogatók tájékozódhatnak a munkavállalás feltételeiről, karrier- és életpálya-tanácsadáson vehetnek részt. Mindezeken túl önéletrajz-ambulancia és grafológiai vizsgálat is szerepel a kísérő programok között.
A Helykereső roadshow 11 és 12 óra között tart tájékoztatást a munkavállalási feltételekről, az internetes álláskeresés lehetőségeiről. A TRENKWALDER Személyzeti és Szolgáltató Kft pedig a nap folyamán előzetes regisztrációhoz kötött próba állásinterjúkat tart magyar és idegen nyelven egyaránt. Mindemellett lehetőség nyílik érdeklődés vizsgálat, motivációs bázis vizsgálat és konfliktuskezelés vizsgálatra egyaránt A BT limited, IT Services, Magyar Honvédség és a Richter Gedeon, prezentációk keretében hozzák közelebb a hallgatókhoz a munka és a karrier világát.
A helyszínre érkezők közt, a regisztrációt követően értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra (10 Camus fesztivál bérlet, 300 db Sárgulási Bál belépő)
Az idén végző kb. 9000 hallgatónak lesz miből válogatni május 4-én. Bár arra sem árt figyelni, hogy időben érkezzen az ember. Nehéz lesz ugyanis egy talpalatnyi helyet is találni, nem csak a várható érdeklődés miatt. Az egyetemi börze immáron kinőtte az intézményi, sőt a városi falakat is. A mostani eseményre az egész Észak-alföldi régióból várják a résztvevőket, ennek függvényében a kínálati oldal is ehhez a létszámhoz próbál majd alkalmazkodni.
Sokszínű és kiváló állásbörzére van kilátás. Aki igazán piacképessé akarja tenni magát, most megteheti. A cégek és a megjelenő szolgáltatások mind ezt kívánják.
Börzére fel!

Minden érdeklődőt vár a Debreceni Egyetem Hallgatói Karrier Iroda és Szolgáltató Központ!
 

KÉRDEZD MEG ÖNMAGAD!

Szorongás kérdőív (Spielberger)

Néhány olyan megállapítást olvashat az alábbiakban, amelyekkel az emberek önmagukat szokták jellemezni. Figyelmesen olvassa el valamennyit és karikázza be a megfelelő számot attól függően, hogy ebben a pillanatban éppen most, hogyan érzi magát!

 

ALKOHOL TESZT

A WHO kérdőíve egy olyan nemzetközileg kipróbált módszer, amelynek kitöltése csupán 5 percet vesz igénybe, és az eddigi használat során rendkívül megbízhatónak bizonyult.
Jelöld be azt a választ, amelyről úgy gondolod, hogy legjobban jellemző RÁD.

 

Rövid kérdőív a stresszről

Teszt kitöltése

 

Milyen a hangulatod?

Kérjük, jelöld meg a következő öt állítás esetén azt a választ, mely leginkább kifejezi azt,  ahogyan érezted Magad az elmúlt két hét során!

 

Kérdőív az Internetfüggőségről

Problémás Internethasználat Kérdőív (PIH-K)

Az alábbiakban az internet-használatoddal kapcsolatos állításokat olvashatsz.
Kérjük, jelezd az 1-től 5-ig terjedő skálán, hogy az egyes állítások mennyire jellemzőek rád!

 

 

Rólunk mondták

„Magánéleti, munkahelyi válságban vagyok, és nem tudok belőle kikeveredni…”

„…kapcsolatteremtési nehézségek, magányosság érzése, kedvetlenség, beilleszkedési gondok…mit is takar ez a szolgálat? pszichológiai segítséget a betévedő fiataloknak? Vagy csak csoportos beszélgetéseket?...”

Hírlevél

Hírlevél